Schenkbelasting

Geld ontvangen is leuk, maar geld schenken ook. Schenken kan in geld en goederen, denk hierbij aan spaargeld of een huis aan uw kinderen.

Veel mensen doen een schenking om zelf jaarlijks minder belasting over het vermogen te betalen. Over een schenking betaalt de ontvangen boven een bepaald schenkbelasting.

Heeft u hulp nodig of vragen met betrekking tot schenkbelasting? Klijs Advice is uw belastingadviseur in Dorst en omstreken.
 

Klijs Advice: uw belastingadviseur met ruim 10 jaar ervaring

Klijs Advice is uw belastingadviseur met ruim 10 jaar ervaring in belastingaangiften, belastingadvies, aanvragen toeslagen en bedrijfseconomisch advies.

Wij zijn een jong en dynamische onderneming die zich richt op particulieren en bedrijven in alle fases van het bestaan. Ons doel is om u volledig te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op uw privé- en/of ondernemersactiviteiten terwijl u weet dat uw financiële en fiscale zaken in goede handen zijn.

Om u bij te kunnen staan met het beste belastingadvies en te onderstrepen dat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop staat, zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en werken we samen met andere belastingadviseurs.

Hulp nodig met schenkbelasting? Neem contact op.

Hulp nodig met of meer weten over schenkbelasting? Maak een afspraak bij Klijs Advice, zodat u niet te veel betaalt over uw vermogen.

Neem contact op door dit contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-53960487 of een e-mail te sturen naar jorit@klijsadvice.nl.

Schenking overwegen: Klijs Advice als sparringspartner

Overweegt u een schenking? Verantwoord omgaan met vermogen vergt bepaalde kennis en vaardigheden. Van advies op uw vragen tot het gereedmaken van de aangifte schenkbelasting: u kunt rekenen op onze kennis en expertise. Klijs Advice fungeert graag als sparringspartner en vertelt u graag meer over schenken en de mogelijkheden.

Diensten


Samenstellen van alle belastingaangiften
    Inkomstenbelasting
    Vennootschapsbelasting
    Omzetbelasting
    Loonbelasting
    Schenkbelasting
    Erfbelasting
Belastingadvies
Aanvragen toeslagen
Bedrijfseconomisch advies
Financiële planning

Contact


Klijs Advice Belastingadviseur
Blauwsparstraat 5
4849 BB Dorst
06-53960487
jorrit@klijsadvice.nl